Rust'ik is tijdelijk gesloten

De meest gestelde vragen

Al onze prijzen zijn steeds incl. handdoeken, badjassen, slippers, shampoo, douchegel, scrubs, bodylotion, haardroger en stijltang. Hapjes en dranken zijn niet

Ja, wij zijn geen publieke sauna. Wij beschikken over 1 privé-unit met alle faciliteiten.

Ja, heel het jaar door, alle dagen van de week. Van 9u ’s morgens tot middernacht. Enkel op kerst-avond 24 december zijn we uitzonderlijk gesloten vanaf 18u.

Er wordt steeds gevraagd een voorschot te betalen via overschrijving. U krijgt hier 5 dagen de tijd voor ná boeking. Indien u alles ter plaatse wenst te betalen, vragen wij creditcardgegevens ter garan-tie. Hier wordt niet van afgehouden, deze dienen enkel ter garantie in geval u laattijdig zou annuleren of niet zou komen opdagen. In dat geval wordt het volledige sauna-bedrag in rekening gebracht. Het voorschot is noodzakelijk

Ja, omdat de gevolgen voor ons hetzelfde zijn.
Ja, deze worden nooit opgeschreven en worden rechtstreeks ingebracht in ons boekingsysteem. Na uw betaling ter plaatse verdwijnen deze gegevens automatisch uit onze bestanden.
Neen, dit is niet toegelaten. In uw privé-unit is een dranken kaart voorzien met allerhande frisdran-ken, wijnen en champagnes en een menukaart met allerhande snacks en kleine maaltijden. Dit kan ter plaatse besteld worden via een interne telefoon en wordt doorgegeven via een doorgeefluik.
U verblijft in een privé-unit, het dragen van badkledij is een persoonlijke. Dit wordt evenwel afgeraden ter bevordering van de waterhygiëne.

Wij hebben geen privé parking maar er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg

Ja, aan te kopen ter plaatse of online.
Ja, alle faciliteiten bevinden zich op het gelijkvloers, uitgezonderd de B&B en er zijn ook aangepaste toiletten.